Headquarters / Germany
Austria
de
Belgium
fr de nl
France
fr
Italy
it
Netherlands
nl
Poland
pl
Switzerland
de fr it
United Kingdom
en
Россия (Russia)
ru
中華人民共和國 (China)
cn
India
en
USA
en
Erbe Headquarters
Erbe Worldwide

Please choose a website and your preferred language.

Skip navigation

Contactpersonen

Bij twijfel en vragen met betrekking tot corruptie en antitrust-wetgeving staan de Compliance Officers u als contactpersonen ter beschikking.

Compliance Beauftragte

Wij willen met ons compliance-systeem duidelijk maken, dat corruptie en overtredingen tegen de antitrust-wetgeving geen bagateldelicten zijn. Beide schaden onze onderneming, de medewerkers en de gehele maatschappij - zij het in Duitsland of in enig ander land. Voor Erbe is het daarom een belangrijk doel, in de strijd tegen corruptie en antitrust-delicten een duidelijk standpunt in te nemen en alle medewerkers en partners van onze onderneming door voorlichting over het juiste gedrag bij onze dagelijkse zakelijke betrekkingen te informeren. 

Door ons internationale ombudsman-systeem hebben we voor alle medewerksters en medewerkers, evenals voor onze handelspartners een veilige en anonieme mogelijkheid ingericht, om meldingen over overtredingen van onze beleidsregels aan ons bekend te maken.

Unternehmen_Ueber_Erbe_Integritaet_und_Compliance_Zimmermann.jpg

 

Compliance Officer

Daniel Zimmermann
Chief Financial Officer, Chief Compliance Officer
daniel.zimmermannerbe-medcom

Unternehmen_Ueber_Erbe_Integritaet_und_Compliance_Loycke.jpg

 

Ombudsmann

Dirk Loycke
Advocaat
dirk.loyckecms-hscom

Dirk Loycke nimmt alle Hinweise auf Compliance-Verstöße entgegen. Der Hinweisgeber bleibt dabei auf Wunsch anonym. Herr Loycke wird die ihm übermittelten Informationen vertraulich behandeln und in diesen Fällen anonymisiert aufbereitet an den Compliance Officer von Erbe oder seinen Stellvertreter weiterleiten, um die nötigen Abhilfemassnahmen einleiten zu können.