Austria
Belgium
nl frde
France
Germany
Italy
Netherlands
Poland
Russia
Spain
Switzerland
United Kingdom
Erbe Worldwide

Please choose a website and your preferred language.

Erbe introduceert een uitgebreide resectieoplossing

Erbe Elektromedizin biedt voor het eerst een effectieve totaaloplossing voor resectoscopie, hysteroscopie en cystoscopie aan, die chirurgen een naadloze en efficiënte oplossing aanrijkt voor een reeks procedures.

Nieuw in het portfolio zijn geavanceerde beeldvormingssystemen en innovatieve resectoscopen, ondersteund door de highCUT bipolaire snijmodus van het elektrochirurgieapparaat VIO® 3. Alles is ontworpen met het doel van optimale (bipolaire) resectie.

De highCUT bipolaire snijmodus van de VIO® 3, ondersteund door het Power Peak System (PPS), zorgt voor directe en nauwkeurige incisies bij deze minimaal invasieve procedures. Het reactievermogen van de VIO® 3 op veranderende parameters zorgt voor een consistente, homogene snede voor uitstekende hemostase en minder bloedingen. Dit resulteert in een betere zichtbaarheid van het doelweefsel, wat bijdraagt aan superieure resultaten voor de patiënt.

Het Full HD-beeldvormingssysteem van Erbe zorgt voor optimale visualisatie tijdens de procedure. De helderheid en kleurechtheid van het systeem zijn aangepast aan de menselijke visuele waarneming. Een lichtgewicht en klein formaat camerakop en een ergonomisch ontworpen resectoscoop zorgen voor eenvoudige bediening, waardoor de efficiëntie van de procedure toeneemt voor optimale resectieresultaten.

Daarnaast biedt het resectoscoopassortiment een veelzijdige reeks om te voldoen aan verschillende toepassingsbehoeften. De Quick Lock-functie vergemakkelijkt het snel openen en sluiten van de buiten- en binnenschachten. Actieve en passieve werkelementen zijn beschikbaar voor zowel monopolaire als bipolaire toepassingen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie:

Telefoon +32 2 254 88 60, info@erbe-belgium.com