Headquarters
Austria
Belgium
nl frde
Brazil
China
France
Germany
India
Italy
Korea
Lebanon
Netherlands
Poland
Russia
Singapore
Spain
Sweden
Switzerland
United Kingdom
USA
LATAM
MEA
SEA
Erbe Worldwide

Please choose a website and your preferred language.

Corporate missie

Wij zijn een familiebedrijf dat onder leiding van de eigenaren al vijf generaties lang chirurgische systemen produceert en verkoopt, voor zeer uiteenlopende medische toepassingen.

Visie

 

 

Wij worden overal ter wereld door artsen en medisch personeel gewaardeerd als betrouwbare, onmisbare partner en wij onderscheiden ons op de markt door competente adviezen en een progressieve aanpak. Wij streven naar de permanente verbetering van chirurgische instrumenten en apparaten die overal ter wereld, onderdeel uitmaken van medische procedures. Wij willen er ook in de toekomst toe bijdragen dat patiënten een zo goed mogelijke behandeling krijgen. Als toonaangevende producent zien wij het als onze verplichting om de procedures op de OK te blijven optimaliseren, door productinnovaties, omvangrijke serviceverlening en door Training.

Missie

Verantwoordelijk

Wij beschouwen onszelf als een verantwoordelijke partner van de arts. Diens werk en dienstverlening kent een bijzondere maatstaf: de patiënt. Deze taak proberen wij zo goed mogelijk te ondersteunen met onze hoogwaardige technologie. Wij zijn een partner waarin verantwoordelijkheid en vertrouwen voorop staan. Onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de medisch professional en de patiënt staat aan de basis van onze sociale en maatschappelijke betrokkenheid.

Kwaliteitsmaatstaven

Onze gebruikers kunnen volledig vertrouwen op onze chirurgische systemen. Onze producten doorlopen duurtests, waarbij ze aan bovengemiddelde belastingen worden blootgesteld. Op die manier voldoen ze aan hoge kwaliteitsstandaarden. Door de kwaliteit en de unieke wijze van gebruik is de veiligheid tijdens ingrepen bij patiënten optimaal gewaarborgd.

Betrokken

We zetten ons in voor onze eigen medewerkers en leggen daarmee de basis voor onze sterke externe betrokkenheid. Wij wisselen intensief informatie uit met gebruikers die werkzaam zijn bij universiteiten met een faculteit geneeskunde of bij ziekenhuizen. Deze feedback gebruiken wij voor het ontwikkelen van nieuwe innovaties en oplossingen. Wij voelen een verplichting ten opzichte van de gebruiker, de patiënt en uiteindelijk ook ten opzichte van onze leefomgeving en de mensheid in het algemeen.

Waarden

Vooruitstrevend

Gezamenlijk met onze gebruikers blijven wij niet alleen in de pas met de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van de geneeskunde. Wij dragen actief bij aan de vooruitgang en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden om te verbeteren. Dat betekent voor ons een vooruitgang in het denken en betrouwbaarheid in het handelen. Alleen op grond van die waarden kan een partnerschap ontstaan dat is gebaseerd op vertrouwen. Van al onze vooruitstrevendheid moet uiteindelijk de patiënt profiteren.

Betrouwbaar

U kunt erop vertrouwen dat u altijd op ons kunt terugvallen. Onze medewerkers en leveranciers worden door ons gekwalificeerd en bieden volledige ondersteuning ter plaatse bij de inbedrijfstelling en het onderhoud van systemen en trainingen voor het gebruik ervan. Op die manier zijn de werking, bedienbaarheid en betrouwbaarheid van onze systemen altijd gewaarborgd.

Transparantie

Een kenmerkend gegeven van onze dynamische bedrijfsontwikkeling is de openheid, die ruimte laat om onze ideeën te laten groeien. Wij zien alles vanuit het perspectief van onze gebruikers, waardoor we onze producten en serviceverlening op hun behoeften kunnen toesnijden. Deze houding en onze open communicatie zorgen voor een saamhorigheidsgevoel waaruit optimale prestaties voortkomen.