Headquarters / Germany
Austria
de
Belgium
fr de nl
France
fr
Italy
it
Netherlands
nl
Poland
pl
Switzerland
de fr it
United Kingdom
en
Россия (Russia)
ru
中華人民共和國 (China)
cn
India
en
USA
en
Erbe Headquarters
Erbe Worldwide

Please choose a website and your preferred language.

Skip navigation

Erbe dealermeeting in Vietnam

Eind januari heeft Erbe Singapore onze Aziatische en Pacifische dealers uitgenodigd in Da Nang, Vietnam, om het verloop van actuele projecten in de Zuidoost-Aziatische regio te presenteren en om de presaties van onze dealers te huldigen.

Zuidoost-Azië en het Pacifisch gebied vormen een groeimarkt. Samen met onze dealers is Erbe Singapore in deze regio actief.  Op een grote meeting in Da Nang, Vietnam, konden we lopende projecten presenteren en nieuwe dealers verwelkomen. De heer Alexander Pfäffle, application manager, vertelde over het succes van ons VIO®3-systeem op de grote Japanse markt. Daar ondersteunen onze partners van AMCO ons al jaren bij het op de markt brengen van onze producten. Mevrouw Thiri Thame, sales manager bij Erbe Singapore, gaf een samenvatting van de vorderingen bij het uitrusten van een van de grootste ziekenhuizen van Singapore. Onze nieuwe partners uit Korea kregen een eigen producttraining, waarbij ze begeleid werden door de heer Jonathan Lee, die aan het hoofd staat van onze jongste buitenlandse dochter in Seoul.

Met behulp van de Scorecard, een beoordelingstool voor de prestaties van de dealers, huldigde Erbe Singapore de beste dealers. Bij de beoordeling telt niet alleen de omzet, maar ook service, marketing en deelname aan training in de Erbe Academy in Tübingen.

De beste prestaties kwamen het afgelopen jaar op naam van Bio Serve NZ Ltd, onze dealer uit Nieuw-Zeeland. Daarnaast hebben ook de dealers van Medi-Life (M) Sdn Bhd uit Maleisië een erg positieve indruk gemaakt. De Zuidoost-Aziatische en Pacifische regio – het verkoopgebied van Erbe Singapore – omvat meer dan 20 landen, waaronder Indonesië, Maleisië, Australië, Nieuw-Zeeland, Korea en Japan. De markt bedient meer dan een miljard mensen. Erbe is met dealers vertegenwoordigd in vrijwel alle landen van deze regio. Daartoe behoren zelfs afgelegen eilanden zoals Nieuw-Caledonië en Frans-Polynesië.