Headquarters / Germany
Austria
de
Belgium
fr de nl
France
fr
Italy
it
Netherlands
nl
Poland
pl
Switzerland
de fr it
United Kingdom
en
Россия (Russia)
ru
中華人民共和國 (China)
cn
India
en
USA
en
Erbe Headquarters
Erbe Worldwide

Please choose a website and your preferred language.

Skip navigation

VIO 3: een creatief A-merk

Onze elektrochirurgiegenerator wint de Red Dot Award voor zijn interface-ontwerp

Het ontwerp van een nieuw product speelt een grote rol op weg naar de wereldmarkt. Onderscheidt het zich van andere producten, kan de klant snel herkennen dat het niet alleen nieuw is, maar ook beter. De internationale Red Dot Designwedstrijd legt speciaal het accent op de kwaliteit van de vormgeving. Met zijn buitengewone gebruikersoppervlak heeft de VIO 3 de internationale jury weten te overtuigen en is daarvoor bekroond met de gerenommeerde Red Dot Award.

Dankzij de intuïtieve, slimme gebruikersinterface is de VIO 3 eenvoudig te bedienen door het personeel in de OK, terwijl tegelijkertijd de veiligheid van de patiënt gewaarborgd blijft. Doorslaggevend voor de jury was met name de centraal in het display geplaatste bol, die de kernfuncties van de elektrochirurgie – snijden en coaguleren – symboliseert. De ter beschikking staande instrumenten, er rondomheen geplaatst als planeten om een centrale ster, kunnen via drag-and-drop worden toegewezen.

In de internationaal uitgeschreven wedstrijd “Red Dot Award: Communication Design” kiest een panel van internationale experts de beste producten van het jaar. Fabrikanten en vormgevers van over de hele wereld sturen hun nieuwe vindingen in en hopen de gerenommeerde onderscheiding “Red Dot” in de wacht te slepen. Om de grote verscheidenheid op het gebied van design deskundig te kunnen beoordelen, is de Red Dot Award onderverdeeld in drie disciplines: Product Design, Communication Design en Design Concept. De felbegeerde onderscheiding, de “Red Dot”, is het keurmerk voor buitengewone vormgevingskwaliteit, dat internationaal in hoog aanzien staat.

Wij zijn erg blij met deze onderscheiding.

Find further Information about our new electrosurgical unit VIO 3 fromErbe here: vio.erbe-med.com