Headquarters / Germany
Austria
de
Belgium
fr de nl
France
fr
Italy
it
Netherlands
nl
Poland
pl
Switzerland
de fr it
United Kingdom
en
Россия (Russia)
ru
中華人民共和國 (China)
cn
India
en
USA
en
Erbe Headquarters
Erbe Worldwide

Please choose a website and your preferred language.

Skip navigation

10.000 VIO-apparaten geproduceerd in 2017

Productie van apparaten bij Erbe stijgt

VIO: toonbeeld van innovatie

In 2017 hebben we meer dan 10.000 VIO-generatoren gefabriceerd. Dat is een nieuw record voor ons. VIO-generatoren zijn toonbeelden van innovatie en een enorm succesverhaal voor ons bedrijf. Ze vormen de technische basis voor onze elektrochirurgische producten en toepassingen in de OK.
 
In 2002 hebben wij de eerste VIO-generator aan onze klanten gepresenteerd. Met de VIO 300 D hebben wij na onze succesvolle ICC-serie opnieuw de bakens binnen de elektrochirurgie verzet. Dankzij de VIO 3 zijn we ook in 2016 qua innovatie weer een beslissende stap verder gekomen. Die stap wordt onderstreept door internationale designprijzen zoals de Reddot Award en de German Design Award alsmede door grote verkoopsuccessen. Met de huidige productiecijfers is het jaar 2017 de kroon op al dit succes.

VIO: designed and made in Germany

Het complete productieproces van onze VIO-generatoren is exemplarisch voor onze claim dat onze producten in Duitsland worden vervaardigd. Dat geldt vanaf het idee en de ontwikkeling tot aan productie en levering. Bij de productie van onze VIO wordt bovendien een waar huzarenstukje geleverd bij de prefabricage van componenten, inkoop en logistiek, die voor de fabricage van 10.000 VIO-generatoren honderdduizenden onderdelen tijdig en in de juiste hoeveelheid ter beschikking stellen en daarmee de efficiëntie van onze productie waarborgen.