Headquarters / Germany
Austria
de
Belgium
fr de nl
France
fr
Italy
it
Netherlands
nl
Poland
pl
Switzerland
de fr it
United Kingdom
en
Россия (Russia)
ru
中華人民共和國 (China)
cn
India
en
USA
en
Erbe Headquarters
Erbe Worldwide

Please choose a website and your preferred language.

Skip navigation

www.medical-videos.com: Medisch videoportal in nieuw design

Op de laatste stand der techniek

Ons videoportal www.medical-videos.com heeft nu een nieuw design. Voor maximale gebruikersvriendelijkheid werd het portal ook technisch volledig aangepast. Of u nu een desktop-pc, tablet of smartphone gebruikt - elke inhoud wordt nu automatisch aan de schermgrootte van de gebruiker aangepast.

De films zijn duidelijk gecategoriseerd en kunnen via het menu en de betreffende categorieafbeeldingen worden opgezocht. Een online-portal leeft echter vooral dankzij de interactie met de gebruiker: zijn er vragen of opmerkingen over een toepassing of de gebruikte producten? Vanaf nu geen probleem meer – deze kunnen op elke videosite direct aan ons worden gesteld.

Sinds vele jaren is www.medical-videos.com een aantrekkelijk platform voor iedereen die in medische video's geïnteresseerd is. Voor de vakgebieden algemene chirurgie, gastro-enterologie, gynaecologie, pneumologie en urologie toont het portal zowel standaardprocedures als innovatieve procedures.

Films over de gebruikte Erbe-producten, zoals VIO® 3, ERBEJET® 2, BiClamp®, HybridKnife®, en de belangrijkste eigenschappen, modes en instellingen alsmede setup-video's ronden het aanbod af.

Ontdek de producten en hun toepassingen in films op ons nieuwe videoportal.

> naar het videoportal www.medical-videos.com